Scene de groază în Canada! Oamenii mor din cauza căldurii

  de Special Arad | 1 July 2021, 9:17 PM | Internaţional

  0

  (foto: Youtube/Natural Disasters News)

  Scene dramatice au fost filmate în Canada, la o zi după ce Lytton, oraşul din British Columbia, a atins cea mai ridicată temperatură înregistrată vreodată în Canada, aproape 50 de grade Celsius. Întregul oraş a luat foc, iar locuitorii au fost evacuaţi din calea flăcărilor.

  Primarul Jan Polderman a emis ordinul de evacuare miercuri seară, din cauza unui incendiu de vegetaţie. „Toţi locuitorii sunt sfătuiţi să părăsească comunitatea şi să meargă într-o locaţie sigură”, a spus acesta.

  Lytton, care se află la aproximativ 319 kilometri est de Vancouver, are o populaţie de 249 de locuitori. „Este cumplit. Întreaga localitate este în flăcări”, a declarat Polderman pentru CBC News, citată de CNN.

  Citește continuarea aici

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.