Scapi mai ieftin dacă trafichezi droguri și te constitui într-un grup infracțional decât dacă furi. Doi bărbați au fost închiși în Penitenciarul Arad

  de Special Arad | 5 October 2020, 2:56 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Duminică, 4 octombrie 2020, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Postului de Poliție Târnova, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Lipova la data de 1 octombrie 2020, pe numele unui bărbat de 46 de ani, din Drauț.

  Acesta este condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. A fost încarcerat în Penitenciarul Arad.

  La data de 2 octombrie 2020, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat, pe raza municipiului Arad, un arădean de 35 de ani, urmărit la nivel național, pe numele căruia Tribunalul Arad a emis mandat de executare a pedepsei închisorii.

  Bărbatul are de ispășit 1 ani și 9 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic ilicit de droguri de risc și constituirea unui grup infracțional organizat. A fost încarcerat în penitenciar.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.