joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Sfârșit de săptămână cu scandaluri și bătăi în familie, în județul Arad

  de Special Arad | 3 decembrie 2023, 11:32 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

  Inspectoratul de Poliție Județean Arad informează că în acest sfârșit de săptămână polițiștii au intervenit pentru a aplana mai multe scandaluri care au survenit în diferite familii din județul Arad.

  În seara zilei de 2 decembrie, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții, un bărbat de 42 de ani, din Hălmagiu, a distrus mobilierul din casă și mai multe obiecte de veselă, și și-a amenințat mama. Pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție provizoriu., fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și violență în familie.

  Un bărbat de 54 de ani, din Ineu, este cercetat de polițiștii orașului pentru amenințare și violență în familie. Acesta, în seara zilei de 2 decembrie, fiind sub influența alcoolului, și-a amenințat soția cu acte de violență, fiind emis, pe numele lui, un ordin de protecție provizoriu.

  Polițiștii orașului Chișineu-Criș au emis, în aceeași zi, un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din localitate, care și-a lovit soția. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.