Scandal uriaș la Chișineu Criș! Le-a lovit mașina cu un tractor după care a alergat cu maceta ca să-i taie (VIDEO CONCLUDENT)

  de - | 17 iunie 2020, 2:47 PM | Știri Arad

  1

  Site-ul agrointel.ro ne prezintă imagini incredibile din zona localității Chișineu-Criș din județul Arad. Doi bărbați care au intrat cu un SUV pe un teren unde un cetățean italian efectua lucrări agricole. Aceștia au fost fugăriți cu tractorul de către acesta și apoi au fost tăiați cu maceta.

  Agrointel.ro scrie că înainte însă ca șoferul tractorului să-și iasă din pepeni, cei doi indivizi l-ar fi agresat.

  Incidentul s-a petrecut duminică – 14 iunie, pe un câmp din județul Arad, când doi localnici s-au dus pe câmpul unde un cetățean italian se afla la volanul unui tractor cu ajutorul căruia executa lucrări agricole. Cei doi bărbați l-au agresat pe italian, iar acesta s-a enervat și a început să-i urmărească cu tractorul.

  În timp ce unul dintre agresori filma urmărirea cu un telefon mobil, iar celălalt era alergat pe tarla, italianul a împins într-un șanț mașina celor doi bărbați.

  Citește mai multe detalii cu click pe agrointel.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. De ce nu va informați înainte să scrieți despre ceva?! E chiar asa de greu?! Dacă v-ați fi informat ați fi văzut ca terenul pe care italianul făcea lucrări era al celor doi băieți. Era în teren luat cu acte în regula în arenda. Problema e ca acel teren a fost vândut italianului de către pmarul comunei fără acte ok cu mulți ani în urmă, un fel de țeapă dată de acel primar macaronarului. În urmă cu câțiva ani am lucrat la o societate Agricolă și am pățit aproape la fel diferența că nu am fost tăiat. De ce nimeni nu încearcă să rezolve problema de acolo ca nu e de ieri de azi ci de vreo douăzeci de ani! Din păcate autoritățile noastre sunt ori depășite de situație ori complice…

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.