Scandal uriaș într-un avion al companiei Tarom! Copiii țipau, o femeie a leșinat, un bărbat a fost luat pe sus (vezi VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 19 iulie 2019, 9:58 AM | Naţional

  0

  Scandal monstru, urmat de intervenţia ofiţerilor de securitate într-un avion al Tarom, care urma să decoleze joi din Bucureşti către Cairo. Totul ar fi pornit după ce o femeie de origine arabă, care nu vorbea engleză ar fi refuzat să se mute din dreptul ieşirii de urgenţă şi ar fi blocat zona cu bagaje.

  Femeia ar fi scuipat un membru al echipajului, motiv pentru care comandantul a decis debarcarea femeii. Peste 150 de călători au asistat la momentul în care o familie a fost evacuată brutal de la bordul aeronavei, după ce o pasageră din Maroc a scuipat o însoţitoare de zbor şi apoi a refuzat să părăsească aeronava.

  „În avion am înţeles că o doamnă care şedea lângă ieşirea de urgenţă şi care nu vorbea engleza nu înţelegea sau nu dorea să primească instrucţiunile cu privire la regulile de ieşire de urgenţă. Câteva minute mai târziu, securitatea a venit, i-a solicitat paşaportul şi i-a cerut părăsească aeronava, spunand că aceasta a fost decizia căpitanului”, povesteşte pe Facebook Viorica Hagagg, unul dintre pasagerii cursei respective.

  Conflictul a escaladat după ce a intervenit şi partenerul femeii, care a fost luat pe sus de pe scaunul pe care refuza să îl elibereze. Pe fundal se aud ţipete, iar câţiva copii au început să plângă. În învălmăşeală, unei femei i s-a făcut rău şi a leşinat, fiind necesară intervenţia echipajelor de salvare, scrie adevarul.ro.

  Alte detalii și VIDEO poți vedea cu CLICK AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.