sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Scandal la Wimbledon! Jucător acuzat că a urinat pe teren

  de Special Arad | 5 iulie 2016, 1:18 PM | Sport

  0

  Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam, al anului nu este lipsit de scandaluri.

  Meciul de dublu, disputat luni noapte, dintre perechiile Jonathan Marray/ Adil Shamasdin – Pablo Cuevas/ Marcel Granollers a provocat un scandal dintr-un motiv incredibil.

  În setul 5, la scorul de 9-8, Pablo Cuevas a cerut o pauză pentru a merge la baie, dar a fost refuzat, pentru că a depășit numărul de pauze permise. Conform regulilor de dublu, un jucător are voie la maximum două pauze pentru a merge la baie, scrie GSP.

  Ulterior, un spectator l-a acuzat pe Cuevas că a urinat chiar pe teren, într-un recipient, sub prosop, continuă gsp.ro.

  Cuevas a primit un avertisment pentru comportament nesportiv, dar oficialii de la Wimbledon au negat spusele martorului. „Știu că a primit un avertisment pentru comportament nesportiv. Cred că avut legătură cu un recipient. Chiar nu știu. Cred că era legat și de o pauză pentru a merge la baie. Nu sunt sigur”, a declarat Shamasdin, potrivit The Guardian.

  „Cred că ar trebui o pauză în plus dacă meciul are cinci seturi. Cred că Granollers trebuia lăsat să se ducă la Baie” (Jonathan Marray)

  Jonathan Marray și Adil Shamasdin au câștigat meciul, scor 6-3, 4-6, 6-4, 3-6, 14-12.

  FOTO: Cuevas și Granollers au primit avertisment de la arbitrul întâlnirii

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.