marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Scandal la Șiria cu poliție, înjurături și amenzi de sute de lei (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 28 septembrie 2015, 4:06 PM | Sport

  0

  Partida de la Șiria dintre UTA II și Șoimii Lipova s-a încheiat cu un scandal urmat de amenzi de sute de lei. Totul s-a petrecut la finalul partidei,atunci când unul dintre spectatori l-a înjurat pe „decarul” echipei Șoimii, Sergiu Popa.

  Supărați și din cauza înfrângerii, dar mai ales din cauza înjurăturilor, câțiva dintre jucătorii echipei din Lipova au alergat spre omul care tocmai îi înjurase. „De ce mă înjuri măi de mamă? Ce ți-am făcut eu? Cine ești să ne înjuri?”, striga Sergiu Popa la cel care îl înjurase. În acel moment a intervenit și antrenorul Marius Grad pentru a-și apăra jucătorii, dar, spre ghninionul său, acolo se afla deja polițistul delegat la acest joc tocmai pentru a veghea la paza și ordinea evenimentului.

  Polițistul l-a legitimat pe spectatorul recalcitrant – doar verbal, dar a venit și la Grad pentru a-l legitima. După mai multe discuții, spectatorul și Marius Grad au fost duși la secție și au fost amendați, ambii, cu suma de 200 de lei – probabil – pentru tulburarea liniștii publice.

  A fost cu adevărat o duminică cu ghinion pentru Grad…

  IMG_0422

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.