joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Scandal la Piața Mică: fiul unui fost primar din Arad l-a călcat intenționat cu mașina pe un polițist local care l-a amendat!

  de Lucian Dănilă | 2 februarie 2018, 2:40 PM | Știri Arad | Topic special

  7

  Ciprian Moroșteș a lovit cu mașina un polițist local care inițial îl amendase

  Scandal și mulți nervi la Piața Mihai Viteazul, acolo unde de la o parcare neregulamentară a automobilului s-a ajuns la mulți nervi și lovirea cu mașina a unui polițist local! Cine sunt cei implicați? Șoferul nervos este Ciprian Moroșteș, fiul fostului primar al comunei Șimand, regretatul Constantin Moroșteș.

  Victima este Radu Roșu, polițist local, cel care inițial îl amendase pe Ciprian Moroșteș pentru parcarea neregulamentară a automobilului. Supărat pentru faptul că a fost amendat, Ciprian Moroșteș a urcat la volan și a accelerat mașina spre polițistul local, lovindu-l în picior. Radu Roșu se află la Spitalul Clinic Județean Arad, dar nu știm momentan cât de grav i-a fost afectat piciorul.

  Cert este că incidentul nu a fost preluat pentru anchetare de cei de la Poliția Rutieră, nefiind încadrat la accident rutier. Este mult mai grav. Cazul a fost preluat de cei de la Investigații Criminale, lui Ciprian Moroșteș fiindu-i întocmit dosar penal pentru ultraj.

  În continuare, ancheta va fi condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.