Scandal în Parlament pe tema anulării pensiilor speciale

  de Special Arad | 11 decembrie 2019, 8:20 AM | Politikos

  1

  Captură video ProTv

  Noi dezbateri cu scântei pe tema anulării pensiilor speciale au avut loc în Parlament.

  În timp ce partidele care susțin guvernarea nu își doresc categorii profesionale favorizate la pensionare, reprezentanții parlamentarilor, aviatorilor, grefierilor, militarilor și diplomaților s-au plâns că vor rămâne cu mult mai puțini bani decât li se cuvin. Și spun că “nici măcar comunismul nu le-a băgat așa mâna în buzunar”. Însă legea mai are de așteptat după ce deputații au amânat-o cel mai probabil până în februarie.

  Reprezentații categoriilor profesionale care beneficiază de astfel de indemnizatii speciale au amenințat cu pensionari anticipate si proteste.

  Citește continuarea pe Protv.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.