Scandal în miez de noapte, la McDonald’s! Patru echipaje ale poliției au sosit la fața locului

  de Andreea Daniela B. | 13 August 2021, 12:41 AM | Știri Arad | Topic special

  3

  (foto: Special Arad)

  La miezul nopții, în fața fast food-ului McDonald’s din Arad s-au oprit mai multe echipaje ale poliției pentru a aplana un conflict care părea că urmează să ia naștere.

  Vorbim despre doi bărbați care, în timp ce stăteau la coadă în dreptul geamului de la McDonald’s, au început să se ia la ceartă și să se împingă. Din nefericire pentru ei, polițiștii erau pe aproape pentru că în centrul orașului avea loc o razie pentru depistarea șoferilor problematici. Patru echipaje ale poliției au oprit crezând că este vorba despre o bătaie sau ceva mai serios, însă, aparent, autorii s-au liniștit la vederea autorităților.

  Totul s-a sfârșit după câteva minute și brusc, după ce au fost nevoiți să se legitimeze, scandalagii nu au mai avut nici poftă de mâncare, toată zona eliberându-se rapid.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.