Scandal în club. Un procuror și un polițist au fost snopiți în bătaie

  de - | 15 august 2015, 8:56 AM | Naţional

  0

  Incidentul a avut loc în jurul orei 4 dimineaţa, într-un club din centrul oraşului Târgu Jiu. Potrivit România TV, a fost un conflict spontan, un schimb de replici dure între agresor şi un procuror. La un moment dat, agresorul i-a dat o palmă procurorului care lucrează la parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

  În imediata apropiere a celor doi se afla un poliţist, care lucrează la Serviciul de Proximitate din Rovinari. Acesta a sărit în apărarea procurorului, dar s-a ales şi el cu un pumn în faţă. De aici a pornit o încăierare în toată regula, iar poliţistul şi procurorul au fpst bătuţi cu pumnii şi picioarele. După aceea, agresorul a fugit din club, iar poliţiştii au pornit în căutarea lui. S-a declanşat operaţiunea Năvodul, iar în scurt timp bărbatul a fost prins în trafic. La o percheziţie sumară s-a constatat că agresorul avea asupra sa şi un cuţit. Arma albă nu a fost folosită în încăierare, însă constituie circumstanţă agaravantă.

  Atât agresorul, cât şi cele două victime ale sale au fost duse la audieri, la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.