miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Scandal la Aeroportul Otopeni: 40 de oameni neîmbarcați în avionul Wizz Air către Treviso

  de - | 18 iunie 2023, 1:01 PM | Naţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

  Nu mai puțin de 40 de persoane au fost lăsate pe din afară la Aeroportul Otopeni și nu au fost îmbarcate într-un avion cu destinația Treviso, Italia. Întâmplarea a fost relatată de o română, pe Facebook.

  „Aș vrea să vă atenționez cu privire la o situație ce vă poate afecta întreaga vacanță, pe care am întâmpinat-o azi (17 iunie n.red.) cu Wizz Air. Este prima dată când mi se întâmplă, am mai călătorit cu compania, când nu aveam alte opțiuni și a fost relativ ok”, așa își începe relatarea pe Facebook una dintre „victime”, notează Știri Diaspora.

  Mai departe, turista spune că erau trei persoane, cu un bagaj de cală, care și-au rezervat bilet pe ruta București-Treviso. Însă, fără nicio atenționare prealabilă, când au ajuns la check-in pentru a lăsa bagajul de cală li s-a comunicat că nu pot zbura.

  „Nu puteți zbura, doar doamna ar putea (adică eu, care aveam bagaj cală), ceilalți nu, mergeți să vă reprogramați în altă zi”, a fost răspunsul primit.

  Turiștii întreabă, firesc, de ce nu au fost anunțați din timp de acest lucru, iar răspunsul reprezentantului companiei de zbor a fost sec:  „Vă anunț eu acum.”

  La alt ghișeu au aflat că pot face o rezervare pentru un zbor abia peste o zi.

  Am refuzat și am cerut o explicație, mi s-a zis să ma duc la reprezentanții Wizz Air, la sediul din Budapesta (da, chiar așa) să rezolve ei„, spune femeia.

  Turista mai povestește că avionul a plecat cu o întârziere de cel puțin o oră, din cauza scandalului care s-a creat la poarta de îmbarcare. Aproximativ 40 de pasageri nu au fost primiți în avion.

  Citește mai mult pe stiridiaspora.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.