miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șase victime în două accidente diferite, ambele cu mașini răsturnate, în județul Arad. Intervine și elicopterul SMURD

  de Mihai Todoca | 24 iunie 2024, 3:26 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  În urmă cu puțin timp a avut loc un accident în localitatea Lipova, ieșirea spre Șiștarovăț, unde o mașină în care se aflau trei persoane s-a răsturnat.

  Victimele, doi adulți și un copil în vârstă de un an și 10 luni, au reușit să iasă singuri din mașină și au fost transportați la spital pe secția UPU de unități de salvare dislocate din Lipova și Arad.

  Un echipaj de salvare aeriană s-a deplasat la cel de-al doilea accident

  Tot astăzi, la orele amiezii a avut loc un alt accident rutier în care o mașină s-a răturnat. De data aceasta evenimentul rutier s-a produs în localitatea Chereluș, iar victimele, trei adulți și un copil , au fost transportate la spital.

  O femeie în vârstă de 23 de ani, o femeie în vârstă de 47 de ani și un copil în vârstă de 3 ani au suferit politraumatisme, în timp ce un bărbat de 23 de ani a suferit un traumatism craniocerebral și toracic fiind transportat cu elicopterul dislocat de la Caransebeș.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.