sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șase copii din Arad așteaptă, în frig, o minune de Crăciun! Tu le poți fi minunea!

  de Mihai Todoca | 29 noiembrie 2018, 8:45 PM | Povești despre oameni | Recomandările editorilor

  1

  Cu puțin se poate face o minune pentru o familie din Arad. Acei câțiva mărunți pe care îi lăsăm la casa de marcat atunci când ne facem cumpărăturile la oricare magazin din Arad, nu înseamnă nimic pentru noi, dar pentru o familie din Arad poate face o diferență enormă. Modești și nedorind publicitate, aceștia reușesc să facă ceva care altora le-ar deveni imposibil să facă, din cauza sacrificiilor enorme pe care trebuie să le plătească. Aceștia au patru copii pe care îi duc la școală, și dacă asta nu ar fi de ajuns, au mai luat alți doi copii (nepoți) în grijă, pe care , la fel, nu îi lasă să neglijeze școala. Banii care intră în casă e o sumă foarte mică având în vedere numărul membrilor familiei. Stâlpul familiei este tatăl, care are același loc de muncă de șapte ani încoace și face totul pentru copii.

  Acești oameni sacrifică foarte multe pentru copii, haideți să sacrificăm și noi o sumă, de oricât ne putem rupe pentru a aduce bucurie în sufletele unor oameni care nu își doresc nimic altceva decât o casă pentru copiii lor. Astfel, Asociația Dalia îi roagă pe toți cei care doresc să ajute o familie în prag de sărăbători să doneze în conturile deschise. Ca și până acum, orice campanie întreprinsă de  Asociația Dalia este una transparentă, iar pe pagina lor de facebook se pot urmări donațiile efectuate și destinația banilor. Oricine poate să adere la acest grup închis de pe facebook accesând acest link: Asociația Dalia.

  Deasemenea cei care doresc să facă sponsorizări de pe firmă, pot solicita contractul de sponsorizare pe adresa de e-mail: asociaț[email protected]

  Mesajul Asociației Dalia:

  „Dragi prieteni, vă invit alături de Asociația Dalia sa credeți în minuni și în puterea noastră, a tuturor, de a ajuta o familie din Arad.

  Locuiesc din totdeauna la marginea orașului, pe câmp, într-o baraca. Mama e casnică și duce zilnic la școală cei 4 copii ai lor și încă 2 copii ai unui frate, pe care îi cresc încă din primele zile de viață, pentru că au fost abandonați.

  Tatăl lor lucrează la același loc de munca de 7 ani și este singura lor sursa de venit (1400lei). În casa lor, în cele 2 camere extrem de mici, locuiește bunica foarte bolnavă și o nepoată de 15 ani. E singura care știe carte și care îi ajută la teme pe cei 6 copilasi.

  Se încălzesc cu o sobă toată arsa. Nu au curent. Au un generator pe care îl folosesc doar seara și dimineața o oră cât se pregătesc să plece la școală pentru că acesta „consumă benzină de 30 lei”/zi și nu își permit mai mult.

  După 7 ani, cu ajutorul Laurei Andres care le-a fost alături în ultimii ani, au obținut o locuință sociala. E o casă cu trei camere și cu un spațiu care ar deservi baia. Momentan casa nu e locuibilă.

  Noi, prin Asociația Dalia, ne dorim să le venim în ajutor. Sunt atât de frumoși și veseli acei copii și povestea lor m-a tulburat mult.

  De aceea, vă rugăm sa fiți alături de Asociația Dalia, astfel încât să reușim ca până la Crăciun să renovăm și apoi să utilăm casa, iar Moș Crăciun să le facă o surpriza acolo!

  Va rugăm să donați în conturile Asociației Dalia!

  Conturile sunt deschise la Banca Transilvania.”

  Cont euro: RO02BTRLEURCRT0291536101
  Cont ron: RO52BTRLRONCRT0291536101

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.