luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sărutul de duminică dimineața, la Șag! A fost orbit de razele soarelui și a luat pasajul în „brațe”…

  de Special Arad | 6 iunie 2021, 11:01 AM | Recomandările editorilor | Regional | Știri Arad

  1

  Șoferul unui TIR înmatriculat în Polonia, „înșelat” probabil de GPS-ul căruia nu i-a făcut update de foarte mult timp, a intrat cu viteză mare în sensul giratoriu construit de curând în localitatea Șag (județul Timiș) și nu a mai putut efectua curba spre dreapta. Astfel, acesta și-a început „aventura” cu un sărut zgomotos, după care, nestingherit de nicio mașină, a intrat cu toată forța în acesta. Aventura (accidentul…) i s-a terminat în mod fericit… fiindcă nu a pățit nimic, decât o sperietură groaznică.

  În ceea ce privește costul acestei întâmplări, probabil că va fi unul ridicat, plătit probabil din buzunarul propriu al șoferului sau, în cazul în care a fost prevăzător, din banii asigurărilor.

  La final, nu avem decât să vă recomandăm încă o dată să circulați cu atenție mărită, dar și să vă puneți la punct cu tehnica…

  În rest, scuzați să fim că ne-am permis puțin să glumim. Vorba aceea, e duminică dimineața și e soare…tir in sens 3 tir in sens 5 tir pe sens 1

  Sursa informațiilor: Opinia Timișoarei

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Se stie deja ca unele lucrari de infrastructura sunt construite prost in Romania, de exemplu cum este si suprainaltatul sens giratoriu din articol sau ,,abatizele antitanc” de pe marginea unor sosele sau ,,autostrazi” din Romania. E bine ca aceste aberatii constructive au fost criticate de ministrul Drula, acesta dand exemplul autostrazilor din Europa unde nu este permisa construirea santurilor langa acostamentul aitostrazilor.
   In Romania este si o problema cu semnalizarea proasta sau indicatoare lipsă.
   Camionul e din Polonia, deci nu cred ca se va pune problema platii despagubirilor catre asigurat. Daca ar fi fost din Romania si stiind cum se comporta firmele de asigurari din Romania dar si patronii de firme de transport, da soferul ar fi avut probleme.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.