Sărbătorile de iarnă aduc o nouă imagine tramvaiului lui Moș Crăciun din Arad. Când se vor putea plimba micuții cu el? | Galerie foto

  de Raluca Medeleanu | 26 noiembrie 2017, 1:07 PM | Foto | Știri Arad

  1
  tramvai mos craciun (5)

  Este deja tradiție ca, în fiecare an, în luna decembrie, micuții din Arad să se plimbe cu tramvaiul lui Moș Crăciun prin tot orașul. Anul acesta, Compania de Transport Public Arad a considerat de bun augur să-i facă tramvaiului „straie” noi. Și cine ar fi mai potrivit să facă asta dacă nu niște artiști tot din Arad?

  Sabin și Cătălina Chintoan s-au pus la treabă și au finisat frumoasele desene de pe exteriorul tramvaiului chiar în acest weekend. Aceștia ne-au trimis în premieră câteva imagini cu noul aspect al tramvaiului și ne-au spus că le-a trebuit doar două zile să-l picteze. Potrivit reprzentanților CTP, tramvaiul va porni la drum cu ocazia sărbătorii lui Moș Nicolae.

  „Am lucrat aproximativ două zile, noi am folosit culorile noastre obișnuite, acrilic si Dulux, iar cei de la CTP urmează să-l dea cu un strat de lac de protecție”, ne-au spus cei doi artiști.

  Arădenii sunt familiarizați cu lucrările lui Sabil și Cătălina, cea mai cunoscută fiind, cu siguranță, lucrarea de reabilitare a reclamei cu Marion Davis care bea Coca Cola, de pe latura unei clădiri de pe strada Mețianu.

  Copiii vor putea să se plimbe cu tramvaiul lui Moș Crăciun până de Bobotează, după un orar prestabilit, pe care Compania de Transport Public îl va anunța în curând.

  tramvai mos craciun (1)

  tramvai mos craciun (2)

  tramvai mos craciun (3)

  tramvai mos craciun (4)

  tramvai mos craciun (6)

  tramvai mos craciun (7)

  tramvai mos craciun (8)

  tramvai mos craciun (9)

  tramvai mos craciun (10)

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.