marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șapte ani de acasă. La mulți ani fericiți cititorilor Special Arad!

  de Redacția Special Arad | 7 aprilie 2021, 8:52 AM | Special | Știri Arad

  7

  Am plecat la drum o mână de oameni și am apăsat pentru prima oară butonul de „publish” la ora 00:01 a zilei de 7 aprilie 2014. Eram entuziaști și după ani de zile de „ziariști angajați” scriam pentru prima oară la un ziar cu adevărat al nostru, un portal online așa cum a impus trendul ultimilor 15 ani în mass media. Eram mici și în acele momente nu ne doream altceva decât să ne facem mari și, poate cel mai important, ne-am dorit să devenim credibili pentru voi, pentru cititorii noștri, într-o perioadă în care presa a pierdut mult din această calitate.

  Am avut de înfruntat multe începând cu acea zi de 7 aprilie 2014, dar în primii ani cel mai des auzeam întrebarea: „Al cui e Specialul?”  Răspunsul l-am dat în timp, prin tot ceea ce am scris: al nimănui, doar al nostru. Scriind acum, la aniversarea noastră de șapte ani de la acea zi de 7 aprilie 2014, nu putem să nu ne gândim la zicala „cei șapte ani de acasă”. Chiar asta ni se întâmplă nouă. De șapte ani noi ne simțim „acasă” ori de câte ori călcăm pragul redacției. Aici, „acasă”, ne petrecem mare parte din timp și astăzi împlinim șapte ani… acasă.

  Aici, „acasă”, este laboratorul nostru Special, aici creăm conținutul care ajunge la voi, cititorii, prin intermediul internetului. Nu ne-au doborât nici problemele începutului de drum, iar acum, de mai bine de un an, facem față și acestor vremuri speciale cauzate de această pandemie care parcă nu se mai termină. Cu toate restricțiile la care am fost supuși cu toții, noi am rămas mereu aceiași, prezenți la tot, sau aproape tot, ceea ce înseamnă evenimentele importante din viața comunității arădene. Și nu vom face rabat de la asta.

  Doar un singur aspect mai dorim să scoatem în evidență, acum, la final. Presa, de mai bine de un an de zile, este foarte lovită de pandemie. Ne referim la presa care nu lucrează cu statul din punct de vedere al publicității, așa cum e și Special Arad. Puteam să o facem, dar am refuzat respectând Valorile ziarului. Recunoaștem că nu ne-a fost și nu ne e ușor, însă avem speranță. Partenerii noștri, societățile private care au considerat necesar să își facă publicitate în paginile ziarului nostru și prin asta să ne ajute, au fost, marea lor majoritate, loviți și ei în această perioadă. Le urăm să treacă cu bine și să revină la normal pentru că doar împreună putem avea succesul scontat cu toții.

  Iar cititorilor noștri: La mulți ani fericiți împreună!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.