vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șapte absolvenți Foto Club Arad se prezintă la Clio

  de Tomck@t | 29 ianuarie 2021, 12:00 PM | Cultură

  0

  Asociația Foto Club Arad, în parteneriat cu Complexul Muzeal Arad, vă invită miercuri, 3 februarie 2021, ora 18, la Sala Clio, la vernisarea „Salonului absolvenților”.

  Vor fi prezentate 60 de imagini realizate de către absolvenții cursului autorizat de specializare în fotografie organizat de asociație. Cei șapte autori sunt: Barna Romeo, Drăgan Nazar Cătălin Daniel, Duca Gabriel, Igreț Răzvan, Nan Ciprian Constantin, Scrob George și Zsambok Zoltan.

  Temele și subiectele surprinse în imagini sunt diverse: portret, reportaj, peisaj, eseu, etc.

  IMPORTANT: din cauza pandemiei, la vernisaj pot fi prezenți doar un număr maxim de 12 persoane (30% din capacitatea sălii). Cei prezenți (organizatorii și invitații) vor fi nevoiți să stea pe scaune, la distanță corespunzătoare și purtând masca de protecție. Expoziția poate fi vizitată însă ulterior timp de două săptămâni.

  „Deși nu ne convine această situație, am hotărât să organizăm totuși acest salon și vernisaj pentru a-i încuraja pe acești noi fotografi aflați încă la început de drum. Asociația noastră organizează în continuare cursuri autorizate de fotografie, dar și cursuri de inițiere adulți, editare imagine, precum și altele, gratuite, pentru copii”, spune Mircea Boran, Președintele Asociației Foto Club Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.