Săptămâna fructelor și legumelor la Liceul Naţional de Informatică Arad

  de Special Arad | 28 noiembrie 2019, 1:36 PM | Educaţie

  0

  Peste 1200 de kg de fructe şi legume au fost donate de către  elevii mărinimoşi de la Liceul Naţional de Informatică, ne transmite doamna învăţătoare Mirela Gornic.
  „Pe parcursul săptămânii trecute, elevii de la clasele pregătitoare până la clasa a VII-a inclusiv au participat la «Săptămâna fructelor și legumelor donate». Astfel, peste 1200 de kg de fructe au fost donate către 2 școli din municipiul Arad, Casa de copii «Floarea Soarelui» din  Lipova şi Casa de Bătrâni Arad. Vreau să le mulţumesc părinţilor şi elevilor inimoşi implicaţi în această activitate de voluntariat, activitate care ne face să fim mai buni, implicaţi, calzi şi generoşi, nu doar în perioada sărbătorilor, ci de fiecare dată când avem ocazia”, a concluzionat doamna învățătoare Mirela Gornic.
  Activitatea s-a desfăşurat în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.