„Săptămâna acomodării” la UVVG Arad





Comunicat. Studenții din anul I de studiu, de la toate specializările, au început anul universitar cu o agendă încărcată. Orarul a fost structurat altfel pentru cei mai proaspeți studenți, aceștia având programate mai multe vizite și întâlniri, în cadrul „săptămânii acomodării”, prin grija Biroului de Studenți Străini.
Tradiția U.V.V.G. Arad, de a întâmpina studenții și a le facilita acomodarea în orașul și județul nostru, a fost reluată după pandemie, astfel că, după deschiderea festivă din 24 septembrie, în prima zi a săptămânii, au avut prima întâlnire cu conducerea universității, decanii și cadrele didactice, în campusul universitar.
A doua zi a fost rezervată întâlnirii de la Consiliul Județean Arad, urmată de vizitarea Spitalului Clinic Județean Arad și Stadionului „Francisc Neuman”.
A treia zi a săptămânii i-a purtat pe „boboci” până la Moneasa, cu opriri la Autoschunn și filiala din Sebiș a universității noastre, pentru ca joi, programul să fie structurat pentru vizitarea orașului Arad, printr-un tur ghidat, a Primăriei municipiului Arad și sălilor de fitness Smartfit, Gemi Sport și Activ Club, parteneri ai U.V.V.G. Arad.
Ziua de vineri a fost rezervată pentru vizitarea Castelului Macea, unde studenții români și străini care au luat parte la activitățile din cadrul acestui program au putut trage primele concluzii despre orașul, județul și UVVG și s-au putut relaxa în grădina botanică „Dr. Pavel Covaci”.
„Ne bucurăm să avem ocazia să prezentăm studenților din alte zone ale țării și ale lumii frumusețile orașului și județului nostru, prin acest mod reușind să-i aducem împreună pentru a se cunoaște și a lega prietenii care vor dura o viață”, transmite UVVG.
Comentariile portalului
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)
Sa-mi spuna cineva de ce acesti calugari copiaza Via Dolorosa de la Romano Catolici. Biserica Ortodoxa nu are " Drumul Crucii" inclus in randuiala bisericeasca . In nici o carte de cult (...)