sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Şanse duble de câştig la „Tragerile Speciale LOTO” de Anul Nou

  de Special Arad | 29 decembrie 2014, 1:32 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Loteria Română continuă tradiţia de sărbători şi organizează, în data de 30 decembrie, TRAGERILE SPECIALE LOTO DE ANUL NOU.

  Astfel, marţi, 30 decembrie, vor avea loc pe TVR1, începând cu ora 18:00, în cadrul emisiunii „Lozul cel Mare”, cele mai aşteptate trageri ale lunii decembrie.

  Pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40, cu acelaşi bilet, se va participa la două trageri: tragerea principală şi tragerea suplimentară, jucătorii având astfel şanse duble de câştig.

  Jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 vor beneficia de suplimentări importante ale fondului de câştiguri la categoria I pentru tragerea suplimentară.

  Pentru tragerea suplimentară Loto 6/49, fondul de câştiguri al categoriei I, se suplimentează cu 500.000 lei. Pentru tragerea suplimentară Joker, fondul de câştiguri al categoriei I se suplimentează cu 300.000 lei iar pentru tragerea suplimentară Loto 5/40 fondul de câştiguri al categoriei I se suplimentează cu suma de 100.000 lei.

  Pentru jocurile Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc nu se organizează trageri duble.

  Sursa: Mediafax

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.