Sancțiunile SUA ar putea afecta importurile de smartphone-uri şi piese de avioane, dacă Rusia invadează Ucraina

  de - | 22 December 2021, 8:08 AM | Internaţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Washingtonul ia în considerare măsuri dure de control al exporturilor pentru a perturba economia Rusiei, în cazul în care preşedintele Vladimir Putin ar decide invadarea Ucrainei, a declarat marţi un oficial al administraţiei Biden, informează Agerpres.

  Măsurile, care urmează să fie discutate în cadrul unei reuniuni a unor înalţi oficiali, s-ar adăuga sancţiunilor economice pe care le are în vedere administraţia Biden în cazul în care Rusia ar invada Ucraina, după ce a masat zeci de mii de militari de-a lungul graniţei.

  Preşedintele american Joe Biden a ameninţat cu acţiuni devastatoare împotriva Rusiei, în încercarea de a-l avertiza pe preşedintele Putin în legătură cu orice posibilă incursiune militară.

  Liderul de la Kremlin a negat însă că Rusia plănuieşte o invazie.

  Măsurile care vor fi discutate la reuniunea de la Casa Albă includ măsuri „extraordinare” de control al exporturilor, care ar putea sufoca o gamă largă de tehnologii industriale şi de consum către Rusia, a declarat un oficial care a dorit să îşi păstreze anonimatul pentru Reuters.

  Sursa: Agerpres.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.