duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sancțiunile SUA ar putea afecta importurile de smartphone-uri şi piese de avioane, dacă Rusia invadează Ucraina

  de - | 22 decembrie 2021, 8:08 AM | Internaţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Washingtonul ia în considerare măsuri dure de control al exporturilor pentru a perturba economia Rusiei, în cazul în care preşedintele Vladimir Putin ar decide invadarea Ucrainei, a declarat marţi un oficial al administraţiei Biden, informează Agerpres.

  Măsurile, care urmează să fie discutate în cadrul unei reuniuni a unor înalţi oficiali, s-ar adăuga sancţiunilor economice pe care le are în vedere administraţia Biden în cazul în care Rusia ar invada Ucraina, după ce a masat zeci de mii de militari de-a lungul graniţei.

  Preşedintele american Joe Biden a ameninţat cu acţiuni devastatoare împotriva Rusiei, în încercarea de a-l avertiza pe preşedintele Putin în legătură cu orice posibilă incursiune militară.

  Liderul de la Kremlin a negat însă că Rusia plănuieşte o invazie.

  Măsurile care vor fi discutate la reuniunea de la Casa Albă includ măsuri „extraordinare” de control al exporturilor, care ar putea sufoca o gamă largă de tehnologii industriale şi de consum către Rusia, a declarat un oficial care a dorit să îşi păstreze anonimatul pentru Reuters.

  Sursa: Agerpres.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.