duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Opt permise de conducere reținute, printre sancțiunile aplicate de polițiștii rutieri arădeni

  de Special Arad | 11 ianuarie 2024, 5:04 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat IPJ Arad. În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea, de către participanții la trafic, a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.

  Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 32.300 de lei, din care 35 pentru nerespectarea vitezei legale în localități și în afara acestora.
  Au fost reținute 8 permise de conducere.

  În cadrul acțiunilor desfășurate, șoferilor le-au fost aduse la cunoștință noile modificări legislative, conform cărora, o persoană sub influența băuturilor alcoolice, a drogurilor sau care nu deține permis de conducere, care cauzează un accident urmat de moartea victimei, va executa sentința dispusă de instanță în regim de detenție.
  Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.