duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Samsung Smart Monitor M8, o alternativă la Apple Studio Display

  de Special Arad | 19 aprilie 2022, 8:29 AM | IT

  6

  (foto: Samsung)

  Samsung a anunțat că Smart Monitor M8, un monitor de 32 de inch (81,28 centimetri) cu abilități smart TV, așa cum ați putea ghici din nume, este acum disponibil pentru precomandă. Samsung Smart Monitor M8 a fost prezentat la CES 2022. Noul monitor Samsung este extrem de versatil și o alternativă la Apple Studio Display.

  Oferta Samsung de monitor inteligent din acest an, modelul M80B, are un preț de aproximativ 700 USD (~535 GBP / 540 de euro), cu disponibilitatea variind în funcție de regiune. Noul monitor Samsung vine în patru culori: Warm White, Sunset Pink, Daylight Blue și Spring Green. Conform TechRadar, nu este clar când vor fi livrate primele modele.

  Samsung Smart Monitor M8 a fost prezentat pentru prima dată la CES 2022 în ianuarie, iar afișajul de 32 de inch este un panou VA (vertical alignment) care oferă o rezoluție 4K cu o rată de reîmprospătare de 60 Hz și un timp de răspuns de 4 ms. Luminozitatea este evaluată la 400 niți, iar monitorul oferă o acoperire sRGB de 99%.

  În ceea ce privește funcțiile inteligente, Samsung Smart Monitor M8 vine cu servicii de streaming încorporate, astfel încât să vă puteți bucura de produse precum Amazon Prime Video, Apple TV, Disney Plus și Netflix direct prin Wi-Fi (fără a fi nevoie să fiți conectat la altceva). Există și o telecomandă introdusă, așa că obțineți tot ce este mai bun dintr-un monitor de computer și un televizor inteligent.

  Samsung spune că noul model M8 este considerabil mai subțire decât produsele anterioare din această gamă, are o grosime de 11,4 mm. De asemenea, vine cu o cameră SlimFit Cam detașabilă care se atașează magnetic deasupra ecranului și oferă funcții precum urmărirea feței și zoom-ul automat. În plus, Smart Hub-ul Samsung vă permite să vă conectați la gadgeturi inteligente din jurul casei dvs. sau să vă conectați la un PC Windows (sau Mac) fără fir, sau să oglindiți conținutul de pe smartphone-ul dvs. pe ecranul monitorului (și mai mult, inclusiv suport pentru Apple AirPlay 2).

  Există multă flexibilitate aici, iar când vizionați emisiuni TV sau filme, există o pereche de difuzoare încorporate de 5,5W pentru audio (în cazul în care nu aveți difuzoare independente).

  Ca monitor pentru PC, specificațiile nu vor impresiona jucătorii pasionați, dar Samsung Smart Monitor M8 pare a fi un ecran 4K solid, cu o mulțime de funcții suplimentare și un preț rezonabil. Ținând cont de ceea ce obțineți, oricum, care este un afișaj pe care îl puteți folosi cu plăcere cu computerul pentru lucru sau pentru a vă juca, iar apoi se poate dubla ca un smart TV (complet cu telecomandă). Înseamnă că oamenii care nu doresc un televizor separat pot avea ambele opțiuni într-un singur dispozitiv.

  Acest monitor Samsung ar putea fi, de asemenea, o alternativă la noul Studio Display de la Apple, deși va trebui să faceți față unui număr de compromisuri. De exemplu Apple Studio Display este mai puternic chiar dacă are o diagonală de 27 inch (68,58 centimetri) și nu toată lumea este mulțumită de un monitorul mai mare în fața lor pe birou). În plus ecranul monitorului Apple are o rezoluție mai mare.

  Desigur, plătiți mult mai puțin pentru Samsung Smart Monitor M8 – în plus, aveți un suport care se poate înclina și este reglabil pe înălțime, fără a plăti o sumă suplimentară pentru acest lucru.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.