marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Samsung retrage de pe piaţă toate telefoanele Galaxy Note 7

  de - | 2 septembrie 2016, 7:01 PM | IT

  0

  Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co. a anunţat vineri că a decis să oprească vânzările de smartphones Galaxy Note 7 şi că va furniza noi dispozitive pentru telefoanele vândute deja, după descoperirea unor probleme la bateria telefonului, informează Reuters. 

  Potrivit unor informaţii apărute în presa sud-coreeană, unii utilizatori ai noului telefon Galaxy Note 7, care a fost lansat în Coreea de Sud şi pe alte pieţe la începutul acestei luni, s-au plâns că bateria telefonului lor a explodat.

  Într-un comunicat de presă, Samsung a precizat că va dura aproximativ două săptămâni să pregătească noi dispozitive pentru telefoanele care au fost vândute deja. Grupul precizează că dintr-un număr de un milion de telefoane Galaxy Note 7 au fost indentificate doar 24 de exemplare cu probleme la baterie.

  Galaxy Note 7 este comercializat în SUA şi Coreea de Sud începând cu data de 19 august, la un preţ de 882 de dolari.

  Existenţa unor probleme de calitate la Galaxy Note 7 ar putea provoca pierderi Samsung în condiţiile în care grupul sud-coreean contează pe cel mai nou smartphone al său pentru a menţine dinamica vânzărilor şi a veniturilor în a doua jumătate a acestui an. În plus, decizia celor de la Samsung de a opri vânzările de Galaxy Note 7 vine cu o săptămână înainte ca rivalul american Apple să prezinte un nou model de iPhone.

  Sursa: AGERPRES

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.