joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Samsung neagă informațiile că va lansa un telefon pliabil ieftin

  de Special Arad | 29 noiembrie 2023, 8:18 AM | IT

  0

  (foto: SamMobile.com)

  Compania Samsung este considerată pionierul telefoanelor pliabile. După lansarea primelor modele de Galaxy Fold și Flip, Samsung a adus permanent noi specificații pe aceste telefon și a rafinat tot mai mult software-ul. Ultimele modele, Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 sunt la un nivel incredibil și se vând foarte bine. Dar există un loc la aceste telefoane pliabile unde Samsung mai are de lucru: prețul.

  Indiferent că vorbim de Galaxy Z Flip 5 sau de Galaxy Z Fold 5, dar și despre modele precedente, aceste telefoane sunt foarte scumpe, mai ales Fold-ul. În acest context, au fost multe informații în ultimul timp că Samsung va lansa în 2024 un telefon pliabil de gamă medie, un Galaxy Z Flip FE (Fan Edition). Acesta ar fi fost însoțit de un model Fold și el foarte ieftin. Despre Galaxy Z Flip FE au fost zvonuri că ar fi costat în jur de 500 de euro, o adevărată afacere în acest caz.

  Lumea a fost entuziasmată, dar Samsung a intervenit rapid și a tăiat elanul oamenilor. Samsung spune că nu are planuri pentru un pliabil de „gamă medie” până la urmă. Potrivit 9to5Google, un purtător de cuvânt al Samsung Electronics a declarat pentru ziarul sud-coreea Korea JoongAng Daily că cele mai recente zvonuri sunt nefondate. „Nu intenționăm să fabricăm smartphone-uri pliabile care au prețuri de gamă medie, iar cele mai recente zvonuri sunt nefondate.”

  În timp ce afirmația elimină destul de clar ideea unui pliabil sub 500 de euro, nu pare să excludă ideea unui pliabil mai accesibil în curs de dezvoltare. Au fost informații, în cursul anului 2022, că Samsung va lansa un telefon pliabil la un preț de sub 750 de euro, ceea ce nu este „preț de gama medie” după standardele moderne pentru smartphone-uri.

  Acum, cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, a dezmințit zvonurile tot mai intense din ultimul timp, că ar lansa telefon pliabile ieftine în anul viitor. În cele din urmă, planurile Samsung sunt încă necunoscute, dar pare nerealist să ne așteptăm ca compania să nu lanseze niciodată un smartphone pliabil mai accesibil, mai ales că în acest moment există o concurența incredibilă pe piața telefoanelor pliabile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.