sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Samsung intenționează să lanseze primul telefon pliabil în decembrie 2018

  de Special Arad | 13 ianuarie 2018, 1:44 PM | IT

  0

  Samsung Electronics intenționează să lanseze primul telefon pliabil, cu nume de cod Galaxy X, în decembrie 2018. Acesta ar putea avea un ecran OLED masiv de 7,3 inch. Samsung a spus anterior că va lansa primul smartphone pliabil în acest an, dacă reușește să depășească toate problemele tehnice legate de acesta.

  Informații proaspete din Coreea de Sud, susțin că Samsung va începe fabricarea primului său telefon pliabil în luna noiembrie a acestui an și are ca scop prezentarea acestuia în decembrie 2018. Dacă smartphone-ul foarte anticipat nu va fi lansat în luna decembrie a acestui an, acesta poate fi introdus oficial la începutul anului 2019.

  Această ultimă informație, oferă mai multă substanță unei alte știri unde s-a spus că Samsung va începe producția de afișaje OLED pliabile în luna martie a acestui an. Va începe producția de componente în masă undeva în septembrie, pregătindu-se pentru fabricarea întregului telefon în noiembrie.

  Un alt amănunt interesant aflat cu ocazia acestei informații venite din Coreea de Sud, sunt planurile Samsung, cumva descoperite de presă. Acestea se referă la faptul că Samsung are planificat să arate această nouă tehnologie mai multor investitori și clienți importanți, dar și unor persoane atent selectate, în spatele ușilor închise, prin septembrie. Acest lucru se poate întâmpla la evenimentul comercial IFA 2018 Berlin, care de obicei are loc în luna septembrie a fiecărui an.

  Știri anterioare susțineau că Samsung probabil va lansa primul telefon pliabil în număr limitat pentru a verifica răspunsul publicului. Posibil numai câteva țări să primească acest telefon.

  Bineînțeles, nu există nicio garanție că telefonul pliabil va apărea la sfârșitul acestui an. Au existat atât de multe zvonuri despre telefoanele „flexibile” și „pliabile”, care sunt pregătite pentru primăvară în ultimii ani.

  În ceea ce privește prețul primului telefon pliabil Samsung, probabil va costa mult mai mult decât smartphone-urile premium existente, pe care le vinde acum Samsung.

  Galaxy X este numit ca „super premium” în termeni de performanță și design, sigur și prețul unui astfel de terminal va fi tot „super premium”!

  Mai informații multe despre acest smartphone: Samsung Galaxy X (smartphone-ul pliabil) – Tot ce știm până acum!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.