Samsung Health vă ajută la diagnosticarea problemelor medicale

  de Special Arad | 6 iulie 2018, 10:39 AM | IT | Sănătate

  1

  Samsung Health, poate nu vă salvează viața, dar vă poate ajuta foarte mult și vă scăpă de griji atunci când apar primele probleme de sănătate și nu vă simțiți bine. Aplicația Samsung Health face mult mai mult decât să numere pașii și să monitorizeze plimbările cu bicicleta – este de fapt mai mult decât o aplicație, deoarece este susținută de unele servicii super-utile pentru monitorizarea sănătății.

  Samsung Health este o aplicație gratuită dezvoltată de Samsung care servește la urmărirea activitățiilor fizice, a dietei și a somnului. Prin Samsung Health vă puteți monitoriza greutatea, nivelul glicemiei, câtă cafea sau apă consumați, ritmul cardiac și vă puteți urmări rațiile alimentare pentru a mânca mai sănătos.

  Conform site-ului Androidcentral, cea mai recentă noutate la Samsung Health este o caracteristică numită “Symptom Checker” – Controlul Simptomelor. Are scopul de a vă ajuta să vă diagnosticați problemele medicale și să stabiliți la ce medic trebuie să vă adresați.

  Este destul de simplu: trebuie doar să transmiteți simptomele pe care le simțiți la Samsung Health și aplicația va utiliza inteligența artificială (AI) prin Babylon Health. Aplicația vă poate ajuta în prima fază să înțelegeți ce faceți greșit, sau poate nu, referitor la simptomele avute. Acum, desigur, obiectivul nu este de a identifica o problemă anume ca răspuns la un set de întrebări de bază, dar vă poate oferi o anumită perspectivă și informații suplimentare privind cauza simptomelor. După ce ați obținut informațiile suplimentare despre starea de sănătate, serviciul alimentat de AI vă va oferi o serie de cauze posibile. După citirea fiecăreia, puteți să vă conectați imediat la un medic online și să primiți o opinie de specialitate.

  Samsung Health nu va rezolva problemele dvs. medicale. Dar, acest lucru poate fi mai rapid și mai ușor decât căutarea pe Google, prin scrierea simptomelor și găsirea unor opinii de la tot felul de persoane care de multe ori nu au nici o legătură cu simptomele care le aveți. Mai amintim că fiecare dintre noi avem reacții specifice pentru fiecare boală sau durere.

  Deoarece Samsung Health știe destul de puțin despre tine (presupunând că nu îl folosești în mod regulat), aplicația, prin intermediul AI, are legătură cu profesioniștii din domeniul medical real. Astfel aceasta este un instrument excelent pentru persoanele care utilizează în mod regulat platforma și sunt la doar câteva clikuri distanță de un medic.

  Samsung Health funcționează cu un număr foarte mare de smartphones Samsung printre care amintim: Galaxy S9/S9+, Samsung Galaxy S8/S8+, Galaxy Note 8. Anumite caracteristici Samsung Health pot fi utilizate cu Gear Fit2 Pro și Gear Sport. Samsung Health funcționează fără probleme cu un mare număr de aplicații de la terțe părți.

  Și ca un memento, Samsung Health nu se limitează doar la telefoanele Samsung – puteți descărca aplicația pe aproape orice smartphone Android. Trebuie să creați un cont Samsung pentru sincronizare. Controlul simptomelor este lansat imediat în aplicația Samsung Health.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.