joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Samsung Galaxy Watch4 și Watch4 Classic, lansate. Măsoară grăsimea corporală

  de Special Arad | 15 august 2021, 9:00 AM | IT

  0

  (foto: Samsung)

  Samsung a lansat de două zile noua serie de ceasuri inteligente Galaxy Watch4. Aceasta cuprinde, pe lângă un Samsung Galaxy Watch4, și un Samsung Galaxy Watch4 Classic. Acest din urmă model are și o ramă fizică rotativă. Noile ceasuri inteligente folosesc noul sistem de operare Wear OS, lansat de Samsung în colaborare cu Google. Ambele modele au și un nou procesor sub capotă.

  Samsung Galaxy Watch4 și Samsung Galaxy Watch4 Classic sunt identice din punct de vedere tehnic, în afară de baterie și dimensiunea afișajului. Watch4-ul normal este echipat cu un ecran de 1,19 inch, în timp ce modelul Classic are un display de 1,4 inch. Ambele ecrane sunt circulare și fiecare utilizează tehnologia OLED. Rezoluția este de 396 x 396 sau 450 x 450 pixeli pentru modelul Classic. Datorită sticlei Gorilla Glass DX, ecranele sunt bine protejate împotriva zgârieturilor, conform site-ului german WinFuture.

  În timp ce modelul standard este acționat doar prin intermediul ecranului tactil și a celor două butoane laterale, modelul Galaxy Watch4 Classic poate fi folosit pentru a naviga folosind cadrul rotativ. Sub capotă ambele ceasuri inteligente au noul procesor dual-core Samsung Exynos W920. Există, de asemenea, 1,5GB de memorie RAM și 16GB de memorie flash internă pe ambele ceasuri.

  Furnizează curentul electric necesar o baterie de 240 și, respectiv una de 361mAh, pe modelul Classic. Samsung Galaxy Watch4 a fost lansat în dimensiuni de 40 și 44 mm, iar Samsung Galaxy Watch4 Classic în dimensiuni de 42 și 46 mm în diametru. În funcție de variantă, există curele din plastic sau piele.

  Cu noua serie Galaxy Watch4 , Samsung trece de la sistemul de operare de casă Tizen OS la versiunea nou dezvoltată Wear OS. Cele două smartwatch-uri vor utiliza și noua interfață One UI Watch. Trebuie să amintim aici că vechile ceasuri Samsung, gen Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active 2, Galaxy Watch, dar și altele nu vor putea fi actualizate la noul sistem de operare Wear OS.

  De asemenea, Samsung a investit foarte mult în fitness și sănătate cu noile ceasuri. Așadar, există acum nu numai un senzor EKG, capacitatea de a determina ritmul cardiac, ci și un nou sistem de măsurare numit BIA, care ar trebui să poată înregistra caracteristicile fizice ale utilizatorului cu mare precizie. La fel ca în cazul unei scări de grăsime corporală, doi electrozi ar trebui să ajute la determinarea compoziției exacte a grăsimii corpului utilizatorului. Va fi un punct forte pe seria Galaxy Watch4. Pentru prima dată, așa-numita analiză a bioimpedanței (BIA) poate fi utilizată cu ușurință în viața de zi cu zi.

  Celelalte funcții de fitness corespund cu ceea ce se știe deja din ultimele generații de ceasuri inteligente Samsung. Desigur, noile ceasuri inteligente sunt, de asemenea, impermeabile la o adâncime de 50 de metri, certificate conform IP68 și vin cu standardul militar american MIL-STD-80G.

  Samsung oferă Galaxy Watch4 în Europa începând cu 27 august la prețuri începând de la 269 euro. În același timp, Samsung Galaxy Watch4 Clasic va avea un preț începând de la 369 euro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.