joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, lansate la Barcelona

  de Special Arad | 27 februarie 2018, 11:43 AM | IT

  1

  Samsung Electronics a lansat Galaxy S9 și Galaxy S9+, smartphone-urile care reimaginează modul în care oamenii comunică, împărtășesc și experimentează lumea. Realizat pentru aceste zile în care utilizatorii comunică și se exprimă din ce în ce mai mult cu imagini, videoclipuri și emoji, telefoanele Samsung Galaxy S9 și S9+ vin cu o cameră foto avansată. Reproiectate cu o cameră inovatoare cu Dual Aperture, capabilități Super Slow-mo și Emoji, Galaxy S9 și S9+ asigură utilizatorii că nu vor rata nici un moment din povestea lor de zi cu zi.

  Galaxy S9 și S9+ oferă o experiență de divertisment îmbunătățită, cu difuzoare stereo puternice, reglate de AKG, un sunet imersiv cu Dolby Atmos și un rafinat afișaj Infinity de la margine la margine, afișaj esențial în patrimoniul de design al firmei Samsung.

  Ambele smartphone-uri vin cu cel mai recent sistem de operare, Android 8 Oreo. Galaxy S9 are un ecran de 5,8 inch Quad HD+ Super AMOLED în timp ce Galaxy S9+ are un display de 6,2 inch Quad HD+ Super AMOLED. Punctele tari pe noile telefoane sunt camerele foto. De multe ori, fotografiile sunt realizate în condiții de iluminare mai puțin ideale, iar majoritatea camerelor smartphone au o diafragmă fixă ​​care nu se poate adapta la medii de iluminare scăzute sau luminoase, rezultând imagini neconcludente. Similar cu modul în care irisul ochiului uman se extinde și se contractează, permite în mod automat mai multă lumină atunci când este întunecat și mai puțină lumină când este prea luminos, făcând fotografii foarte clare.

  Samsung Galaxy S9 are Cameră Super Speed Dual Pixel 12MP,(diafragmă variabilă F1,5 – F2,4) la spate / în față 8MP AF (F1,7).

  Samsung Galaxy S9+ are Dual Camera de 12MP (diafragmă variabilă F1,5 – F2,4) și teleobiectiv 12MP, (F2,4) în spate / în față 8MP (F1,7).

  Samsung a confirmat că Galaxy S9 va avea un preț de 849 de euro, în timp ce Samsung Galaxy S9+ va avea un preț de 949 de euro. Acest lucru este în concordanță cu informațiile anterioare potrivit cărora noul model emblematic va costa mai puțin de 1000 de euro.

  În România Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ vor fi lansate oficial pe 6 martie iar din 16 martie vor fi disponibile la vânzare.

  Pentru o descriere mai detaliată și înregistrarea lansării din Barcelona, accesați: Samsung Galaxy S9 și S9+ făcute pentru modul în care comunicăm astăzi

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.