luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Samsung Galaxy S22 Ultra – 4 motive pentru a-l cumpăra (P)

  de Special Arad | 6 februarie 2023, 5:17 PM | Advertorial

  0

  Samsung Galaxy S22 Ultra pare a fi unul dintre cele mai bune telefoane de până acum. Da, cel mai recent telefon emblematic al Samsung este un dispozitiv scump, dar cu siguranță nu se zgârcește la caracteristici.

  De la un afișaj cu reîmprospătare rapidă și un S Pen încorporat la un chipset puternic și o mulțime de îmbunătățiri aduse camerei foto, Samsung Galaxy S22 Ultra conține toate caracteristicile la care te-ai aștepta de la un telefon de top, plus câteva elemente suplimentare specifice acestui model.

  Iată o privire mai atentă asupra motivelor pentru care ai putea dori să faci din Samsung Galaxy S22 Ultra următorul tău telefon.

  Ecranul mai luminos al Samsung Galaxy S22 Ultra

  Samsung trebuie să se fi săturat ca iPhone să câștige toate laudele pentru afișajele sale (mai ales că se pare că Samsung este principalul furnizor al Apple pentru această parte). Întreaga gamă Galaxy S22 se mândrește cu câteva îmbunătățiri serioase ale afișajului, evidențiate de încercarea de a realiza cele mai luminoase ecrane de pe orice smartphone.

  În cazul Samsung Galaxy S22 Ultra, acest lucru înseamnă un ecran care promite o luminozitate maximă de 1.7500 nits și o luminozitate tipică de 1.200. Asta înseamnă că nu te vei chinui niciodată să deslușești ceea ce se află pe ecranul Samsung Galaxy S22 Ultra în lumina puternică a soarelui.

  S Pen este acum inclus cu Samsung Galaxy S22 Ultra

  Samsung Galaxy S21 Ultra a fost primul telefon din afara seriei Galaxy Note care a oferit suport pentru S Pen de la Samsung. Acesta a fost un pas binevenit, chiar dacă incomplet. Pentru că S Pen a fost un accesoriu opțional pentru S21 Ultra, nu s-a simțit niciodată ca o parte integrată a telefonului.

  Aceasta nu este o problemă cu Samsung Galaxy S22 Ultra, care include un slot pentru S Pen. Asta înseamnă că nu trebuie să vânezi o husă pentru a transporta stylus-ul. În schimb, pur și simplu îl scoți din telefon și te apuci să notezi direct pe ecranul Galaxy S22 Ultra.

  S Pen-ul inclus în Galaxy S22 Ultra se întâmplă, de asemenea, să fie mai rapid decât înainte, cu o îmbunătățire a vitezei cu 70% și mai puțină latență.

  O rată de reîmprospătare îmbunătățită pentru Samsung Galaxy S22 Ultra

  Ratele de reîmprospătare dinamice sunt o caracteristică tot mai frecventă pe smartphone-urile de top, dispozitivele crescând rata de reîmprospătare atunci când activitatea pe ecran devine frenetică și reducând-o atunci când lucrurile sunt mai statice. Este o modalitate de a-ți oferi atât o experiență captivantă atunci când te joci sau parcurgi site-uri web cât și un consum mai mic de baterie atunci când nu ai nevoie de creșterea ratei de reîmprospătare.

  Galaxy S21 Ultra de anul trecut putea să varieze între 10Hz și 120Hz, dar Samsung Galaxy S22 Ultra duce această ajustare și mai departe. Noul telefon poate atinge în continuare 120Hz atunci când este nevoie, dar când în alte momente, rata de reîmprospătare poate scădea până la 1Hz.

  Sperăm ca acest lucru să se traducă printr-o durată de viață îmbunătățită a bateriei pentru Samsung Galaxy S22 Ultra. Nu uitati nici de noul Samsung S23 Ultra cu o baterie de pana la 5000 mah.

  Încărcare mai rapidă pe Galaxy S22 Ultra

  După ce a oferit o încărcare de 45W în 2020 cu Galaxy S20 Ultra, Samsung a revenit la o încărcare de 25W în modelul din anul următor. Samsung Galaxy S22 Ultra inversează această decizie, iar viteza de încărcare de 45W este din nou restabilită pe telefonul premium de la Samsung.

  La această viteză, ar trebui să poți să încarci un Samsung Galaxy S22 Ultra golit de energie până la 50% după doar 20 de minute. Acest lucru este cu 10 minute mai rapid decât a durat ca S21 Ultra să atingă această valoare și este, de asemenea, de două ori mai rapid decât viteza maximă de încărcare a iPhone 13 Pro Max.

  Va trebui totuși să îți cumperi propriul încărcător – Samsung nu include unul dintre acestea în cutia Samsung Galaxy S22 Ultra. Dar plafonul mai ridicat al vitezelor de încărcare prin cablu este totuși binevenit.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.