Samsung Galaxy S21 FE ar putea avea în sfârșit o dată de lansare: 11 ianuarie

  de Special Arad | 1 November 2021, 10:36 AM | IT

  0

  (foto: techradar.com)

  Încă nu este foarte clar când va fi lansat smartphone-ul Samsung Galaxy S21 FE. Presupunerile sunt împărțite între săptămâna viitoare, luna decembrie și luna ianuarie. Până acum smartphone-ul emblematic dedicat fanilor a mai avut date de lansare, dar este tot acolo unde a fost și până acum: în lucru la Samsung. Acum o nouă informație sugerează ca dată de lansare pe 11 ianuarie.

  Au fost mai multe informații contradictorii până acum privind lansarea telefonului Galaxy S21 Fan Edition. Dar aceasta este prima dată concretă privind lansarea. Informația, via TechRadar, vine de la cunoscutul Jon Prosser, care a postat pe Twitter data de lansare: 11 ianuarie 2022. Un alt cunoscut și serios leaker – Max Weinbach, a confirmat și el această dată.

  Jon Prosser a afirmat într-un tweet că Galaxy S21 FE a fost întârziat din nou din cauza crizei globale de cipuri. Posser susține că Samsung a planificat lansarea telefonului în luna septembrie, perioadă cînd a fost lansat și Samsung Galaxy S20 FE în 2020. Au fost zvonuri care au sugerat că dificultățile de aprovizionare și producție au provocat mai multe întârzieri anterioare și, probabil, și pe aceasta.

  Samsung nu a confirmat oficial că există un Galaxy S21 FE aproape de lansare. Dar din vară și până acum au fost foarte multe zvonuri, inclusiv din interiorul Samsung, că acest telefon este în stadiu avansat de producție. Dacă urma să sosească în aceeași perioadă a anului cu predecesorul său, ne-am fi așteptat la o lansare din septembrie, dar zvonurile despre întârzierea sa au fost tot mai multe și toate au fost puse pe lipsa globală de cip-seturi.

  Este același motiv pentru care seria Samsung Galaxy Note 21 a fost anulată oficial. La un moment dat Samsung Galaxy S21 FE a avut chiar pagini de asistență online pe site-urile oficiale Samsung. Apoi aceste pagini au fost șterse. Un alt zvon a sugerat că telefonul va veni în sfârșit în octombrie la un eveniment Samsung Unpacked. Se pare că smartphone-ul S21 Fan Edition la ratat și pe acesta.

  Acum data de 11 ianuarie 2022 sperăm să fie corectă și să vedem acest telefon premium Samsung cu un preț mai accesibil. Începutul anului este de obicei rezervat de de Samsung pentru telefoanele emblematice ale anului în curs (în acest caz, seria Samsung Galaxy S22). Dar, tweet-ul lui Prosser ne oferă cel puțin o dată concretă și multe speranțe.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.