Samsung exclude încărcătoarele din cutia de vânzare a seriei Galaxy S21

  de Special Arad | 26 decembrie 2020, 1:04 PM | IT

  0

  (foto: letsgodigital.org)

  Samsung este pregătit să lanseze seria de smartphone-uri emblematice Galaxy S21 peste aproximativ trei săptămâni. Deși compania nu a confirmat încă oficial data lansării, conform tuturor informațiilor de până acum este de așteptat să le anunțe pe 14 ianuarie.

  Despre această serie putem spune că știm la această oră absolut totul. Diagonala ecranului, procesoare, memorie și celelalte specificații și caracteristici. Dar până la data lansării mai apar și alte lucruri inedite despre această serie.

  Acum, prin intermediul GizmoChina, am aflat că Samsung nu va pune în cutia de vânzare, la cele trei modele, încărcătorul rapid. Pe parcursul acestui an, chiar și după lansarea seriei Apple iPhone 12, gigantul tech sud-coreean a batjocorit compania Apple că nu livrează un încărcător pentru telefoanele sale. Acum s-a întors roata, Samsung procedează la fel ca Apple. Samsung a mai avut o astfel de tentativă, cel puțin în Statele Unite, la lansarea seriei Galaxy Note 10.

  Zvonuri despre faptul că Samsung va exclude încărcătoarele și căștile din cutia de vânzare a viitorului flagship din seria Galaxy S au mai fost în ultimul timp. Acum acest lucru este și mai aproape să se întâmple, având în vedere că Samsung a eliminat postările de pe rețelele sociale în care batjocoresc Apple pentru că a scos încărcătoarele din cutia iPhone. Nu știm dacă Samsung va continua această politică cu modelele Galaxy A, Galaxy M sau viitoarele modele pliabile. Samsung Galaxy Z Flip și Galaxy Z Fold 2 au în cutie un încărcător.

  Aceasta ar putea fi o măsură de economisire a costurilor din partea gigantului sud-coreean, având în vedere că Samsung concurează împotriva companiilor chineze care vând smartphone-uri emblematice la prețuri imposibil de mici, comparativ cu prețurile Samsung și Apple. Dacă Samsung încetează să includă încărcătoare și căști în cutia de vânzare cu amănuntul a smartphone-urilor viitoare, utilizatorii noilor modele Galaxy S21 au opțiunea de a solicita un încărcător gratuit.

  Chiar dacă informații despre acest lucru vin din surse foarte credibile vom ști cu siguranță ce a planificat compania, doar la evenimentul oficial de lansare “Galaxy Unpacked 2021” care este așteptat în câteva săptămâni. După lansarea din 14 ianuarie, urmează o perioadă de precomandă apoi smartphone-urile vor fi pe rafturi din 29 ianuarie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.