Samariteanul anonim! În Spania, oamenii găsesc plicuri cu bani în cutiile poștale

  de - | 14 martie 2019, 10:00 AM | Internaţional

  0

  Locuitorii unui sat din nordul Spaniei găsesc bani în cutiile poştale. Până acum, cel puţin 20 de oameni au descoperit, în corespondenţă, plicuri cu 50, 70 sau 100 de euro.

  Nimeni nu ştie de unde vin acești bani. Însă beneficiarii au, în general, nevoie de ajutor. Printre ei este o văduvă care creşte singură un copil şi mai mulţi bătrâni.

  Sunt şi localnici care mărturisesc că au devenit suspicioşi şi s-au dus la bancă sau la secţia de poliţie pentru a verifica dacă bancnotele sunt reale și au aflat astfel că nu este vorba de nicio înşelătorie.

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.