duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Salvat de un câine! Planurile unui sinucigaș din Arad au fost dejucate de un animal de companie

  de Special Arad | 11 ianuarie 2015, 3:05 PM | Știri Arad

  0

  A vrut să își pună capăt zilelor la 63 de ani, dar nu a reușit din cauza unui animal de companie care era plimbat de stăpânul său prin zona Parcului Europa, lângă Polivalentă.

  Sâmbătă, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a fost solicitată intervenția unui echipaj, în zona Parcului Europa. Aceștia au fost alertați la numărul de urgență, 112, iar odată ajunși la fața locului au găsit și persoana care a făcut apelul. Acesta le-a precizat jandarmilor, că animalul său de companie a devenit agitat, îndreptându-se spre apa râului unde a găsit o persoană căzută în apă și care era agățată de o creangă.

  Persoana, care nu se putea mișca, a fost scoasă din apă de către jandarmi și apoi identificată. Este  vorba de un bărbat în vârstă de 63 de ani, domiciliat în municipiul Arad. După ce a fost salvat de… câine și de jandarmi, bărbatul a primit îngrijirile necesare din partea echipajului medical sosit la fața locului.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.