miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Salvamontiștii, solicitați pentru zeci de misiuni în ultimele 24 de ore, inclusiv în vestul țării

  de Special Arad | 28 martie 2021, 9:21 AM | Naţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Salvamontiștii din România au un final de săptămâna dificil. Sâmbătă, ei au avut 56 de misiuni de salvare în diferite zone ale țării.

  Sâmbătă, a fost o zi dificilă pentru salvamontiștii din întreaga țară, aceștia fiind solicitați să intervină la un număr mare de evenimente montane. În doar 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 56 de apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a echipajelor de salvatori.

  Conform statisticii cele mai multe solicitări au fost în județul Brașov. Ocupați au fost și salvamontiștii din Sinaia și Azuga care au avut între cinci și opt misiuni. Tot în ultimele 24 de ore s-au înregistrat apeluri pentru salvatorii din Sibiu, Caraș Severin-Formația Muntele Mic, Harghita, Gorj și Mureș. Misiuni de salvare au mai avut cei de la Salvamont Maramureș și Suceava.

  Sursa: pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.