„Salonul de iarnă” – prima expoziție din 2020 la Sala Clio

  de Special Arad | 7 ianuarie 2020, 9:10 AM | Cultură

  0

  Lucrarea de pe afiș este a artistului plastic Dana Ziegler

  Și în acest an, primul eveniment artistic la Sala Clio este deja tradiționalul „Salon de iarnă”, organizat de Asociația „Ion Andreescu” Arad, în cadrul căruia vor expune 35 de artiști, dornici să revină în fața publicului arădean cu creații noi. Expoziția va fi vernisată în seara de 14 ianuarie, ora 18, la Sala Clio.

  Vor fi expuse 70 de lucrări de artă plastică, având o tematică diversă, realizate în tehnici de abordare variate. Printre aceste lucrări se vor regăsi două sculpturi realizate din rădăcini de copac, îmbinate cu metaloplastie, create de sculptorul Dănilă Groza din Moneasa.

  Evenimentul va fi deschis publicului din 7 până în 19 ianuarie. La vernisajul din 14 ianuarie, impresiile critice vor fi făcute de către criticul de artă prof. dr. Lucian Petraș.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.