sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Salarii între 1400 și 2200 de euro pentru muncă la McDonlad’s și Burger King în Germania. Vezi cum te poți angaja!

  de Special Arad | 24 iulie 2014, 11:41 AM | Știri Arad

  0

  Nemţii pun la bătaie locuri de muncă în lanţurile fast-food McDonald’s şi Burger King. Salariile brute lunare pe care le pot câştiga românii recrutaţi sunt mai mari decât cele din România, fiecare dintre persoanele recrutate urmând să obţină între 1.400 de euro şi 2.200 de euro, în funcţie de tarifele în domeniu şi de zona unde îşi vor desfăşura activitatea.

  La salariu se adaugă şi cazarea şi masa care pot fi obţinute de la patron fie gratuit, fie prin acord, potrivit unei oferte postate pe site-ul oficial al reţelei de cooperare între serviciile publice de ocupare europene, susţinută de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

  În România, un angajat McDonald’s începător câştigă în prima lună 1.000 de lei, echivalentul a circa 225 de euro.

  Românii care vor să aplice pentru posturile vacante, puse la dispoziţie printr-o centrală de recrutare şi de mediere a străinilor şi a specialiştilor, trebuie să aibă cunoştinţe avansate de limba germană (B1/B2). Contractul de muncă pe care îl vor avea românii recrutaţi pentru aceste posturi va fi sezonier sau pe termen lung. Programul de lucru va fi de 40 de ore pe săptămână şi va oferi posibilitatea efecturării de ore suplimentare.

  Persoanele interesate de această ofertă de angajare pot aplica pentru job-urile în Germania până pe data de 19 august. Candidaţii trebuie să se adreseze Consilierului Eures din judeţul în care locuiesc pentru a se înregistra. Consilierul îi va invita ulterior la selecţie pe cei care corespund cerinţelor angajatorului.

  Ei trebuie să prezinte pentru angajare un CV Europass scris în limba germană, cu fotografie, şi să completeze un formular de aplicare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.