marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sabotage Festival din Timișoara revine cu a doua ediție!

  de Tomck@t | 21 mai 2014, 1:45 PM | Muzică

  2

  Organizatorii Sabotage Events anunta pentru Sabotage 2014 artisti drum’n’bass si dubstep de exceptie precum Friction, Xilent, Brookes Brothers si Culprate. Locatia: Liceul Silvic Timisoara. Asezat in vecinatatea muzeului satului si a gradinii zoologice, locatia este una foarte accesibila.

  „Asadar, anul acesta, vom trece la desfasurarea evenimentului in aer liber, cu deschiderea portilor la ora 18, tocmai pentru a incerca sa aducem in Timisoara organizarea de gen festival open air. Dorim sa aducem publicul cat mai devreme pentru a profita de vremea buna si de locatia deosebita. Daca mai adaugam si muzica buna de care vom avea parte, credem ca avem reteta perfecta”, spun organizatorii.

  Lineup-ul de anul acesta cuprinde nume mari internationale din scena Drum&Bass precum Friction / Xilent / Brookes Brothers / Culprate / Linguistics / Maksim. Aceste nume nu mai au nevoie de prezentare, fiind foarte cunoscute si in Romania. Friction si Culprate vor face echipa cu Linguistics si Maksim pentru un show complet, acestia din urma fiind foarte cunoscuti ca MC’s de exceptie.
  In curand se vor scoate la vanzare si biletele, care se pot cumpara in avans la pretul de 35 lei primele 500 de bucati, 45 de lei urmatoarele 500 de bucati, urmand ca la fata locului biletul sa fie de 50 lei.

  Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.
  Acestea vor fi puse in vanzare si in diferite locuri din Timisoara, pe care le vom anunta in curand.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.