vineri, 23 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Să ne fie rușine! Am uitat de ZIUA IZABELLEI…

  de Special Arad | 14 martie 2015, 4:10 PM | LOL

  0

  Ceartă în redacția Special Arad! Dueluri cu furculițe și farfurii zburătoare, amenințări cu tăierea radicală din tortul celui care a uitat să noteze data în calendarul de pe perete. DEMISIA! Cum e posibil așa ceva? Până la anul trebuie să amânăm Al Treilea Război Mondial, Criza Economică și Apocalipsa… și mai cine-știe-ce și câte trebuie să anulăm, fiindcă nu se acceptă să ratezi cea mai importantă zi din Univers: ZIUA IZABELLEI.

  Uite, dacă am fi PROFESIONIȘTI și harnici ca și ăia de la Antena Stars, care i-au oferit fetiței un zbor cu avionul, sau Măruță care… stai un pic… și Măruță a uitat de Izabella? Cel care i-a promis că-și dă și soția pentru un concert pro bono și că va muta studioul Buftea la Izabella acasă pentru o zi ??!

  Atunci ne-am liniștit.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.