Să înceapă Raliul! Arădenii au făcut cunoștință cu cele 38 de echipaje!

  de Lucian Dănilă | 8 May 2014, 10:56 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Arădenii au făcut cunoștință în această seară cu cele 38 de echipaje care vor face spectacol în acest weekend la Raliul Aradului. Pilotul Rashid Al Ketbi, din Dubai, participant în Campionatul Mondial de Raliuri, pleacă primul în concurs, el fiind de altfel și favoritul competiției, la mare luptă cu francezul Francois Delecour, cel care a câștigat ultimele două ediții.

  „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, prin restricțiile de circulație și gălăgie, dar am dorit să realizăm ceva nou la această ediție și să aducem Raliul Aradului cât mai aproape de arădeni. Va fi un adevărat show, cu viraje de 360 și 270 de grade, dificil pentri piloți și mașinile lor”, a declarat Ciprian Șuărășan (consilierul tehnic la raliului), cel care s-a ocupat practic de hărțile concursului, despre Super Speciala de mâine seară de la ora 20.45 din centrul orașului.

  Echipa Skydive Dubai, deţinută de Prinţul Coroanei din Dubai, şeicul Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al-Maktoum, este formată din pilotul Rashid Al Ketbi şi copilotul Karina Hepperle din Germania. Misiunea echipei arabe nu bifează doar activitatea sportivă şi participarea la Raliul Aradului 2014, ci şi promovarea pe glob a proiectului Skydive Dubai şi faptul că emiratul pe care îl reprezintă va găzdui EXPO 2020. „Pentru că avem o pauză de o lună până la Raliul Sardiniei (5-8 iunie), am ales să concurăm la Raliul Aradului Atrium Mall pentru a fi conectaţi în continuare din punct de vedere al competiţiilor dar şi pentru a promova Dubaiul. Am auzit că etapa de raliu a Aradului este foarte bine organizată şi are multe probe interesante iar vremea este tocmai bună în această perioadă a anului. Suntem bucuroşi să promovăm Dubaiul într-o ţară frumoasă cum este România. Sperăm să atragem cât mai mulţi români să viziteze Dubaiul” , spune Karina Hepperle, notează iClara.ro.

  Program Raliului Aradului

  VINERI

  ora 15:00 – start raliu și primele 4 probe speciale (pentru ambele competiții): Frumușeni, Șistarovăț, Lalașinț, Frumușeni

  20:30 – proba superspecială ARAD RALLY SHOW în față la Primărie

  SÂMBĂTĂ

  10:30 – probele speciale 6,7,8: Conop, Nadăș, Șistarovăț

  15:00 – probele speciale 9,10,11,12: Conop, Nadăș, Bata, Lalașinț

  20:00 – festivitate de premiere – Primărie

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.