Să fugim la Șiria! Haideți să îl ajutăm pe Robert!

  de Special Arad | 31 august 2017, 10:54 AM | Sport

  0

  La Cetatea Şiria, una dintre emblemele ale judeţului nostru, va avea loc un concurs de alergare montană aflat la prima ediţie.
  Evenimentul va avea loc în 02 septembrie 2017, la Cetatea Şiria, începând cu ora 9, şi va avea doar o cursă de 2 ore, fiind accesibilă tuturor alergătorilor şi iubitorilor de pante pieptişe şi coborâri tehnice.
  Şiria Vertical Loop 2h – este o competiţie de tip Vertical Run în jurul cetăţii Şiria, iar cei care vor reuşi să parcurgă de cele mai multe ori traseul prestabilit în limita a două ore, atât la masculin cât şi la feminin, vor pleca acasă suma de 300 lei – locul I, 200 lei – locul 2 şi 100 lei locul 3.

  De asemenea, concurenţii şi voluntari, vor participa automat la tombola prin care Asociaţia Turistică „În Amonte” va oferi două locuri de cazare gratuite la Tabăra de Alergare Montană A.T.I.A. – 2018.
  Scopul concursului este promovarea sportului în general şi a sportului cu caracter montan în particular, promovarea obiectivelor turistice ale judeţului Arad, în speţă, Cetatea Şiriei.
  De asemenea, concursul va avea şi caracter umanitar, doritorii, concurenţii şi voluntarii putând dona orice sumă pentru a-l ajuta pe Robert Cadar, un om minunat, – şi el alergător montan – în lupta sa de zi cu zi, cu o boală necruţătoare.

  Înscrierile se fac completând următorul formular: https://docs.google.com/forms/d/1_L9XrhntRNwrwcxFlXj3dinNVIgMxcSHKi8EraOCKos/edit

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.