Să fie belșug! Colegiul Moise Nicoară și-a deschis porțile pentru un nou an de excepție (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 15 septembrie 2014, 2:30 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  A plouat mult în ziua deschiderii noului an școlar. E ploaia aducătoare de belșug conform spuselor celor mai bătrâni, iar Colegiul Moise Nicoară nu duce lipsă de belșug. A fost pentru prima dată când cea mai renumită instituție de învățământ din județ și-a întâmpinat elevii într-o construcție complet nouă, una care face din acest Colegiu, cea mai modernă instituție de învățământ preuniversitar din țară.

  Aici nu sunt probleme nici cu Bacalaureatul, ci mai degrabă cu cât de mare e media la… BAC, nici cu promovabilitatea la clase, nici cu indisciplina sau abandonul școlar. Aici este vorba, an de an, de performanță. Aici se dorește locul întâi în țară la matematică, la engleză, la limba română, la chimie, fizică, la tot ce se poate. E high class… cum ar spune britanicii.

  Clasele sunt moderne și ultramoderne, iar elevii de asemenea, buni și foarte buni. Aici nu se plânge pe motivul că a început școala, ci abia se așteaptă ziua de 15 septembrie. A venit, așa cum am spus, cu ploaie. Este ploaia care aduce, din nou, marile rezultate, notele mari, mediile mari, dar în primul rând caracterele puternice care se formează de atâtea generații la intersecția străzilor Dragalina, cu Unirii, cu Nicolae Bălcescu și Decebal.

  Au fost mulți invitați la care nu le vom da numele, nu pentru că îi ignorăm ci pentru că nu e… stilul nostru (n.r. pot fi văzuți în galeria foto). În fond a fost ziua celor mai mici, cei care peste an vor deveni mari, foarte mari, fiecare în domeniile pe care le aleg, iar la Colegiul Moise Nicoară au de unde alege.

  Spor în noul an!

  IMG_1251

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.