joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  S-au tras la sorți etapele din Liga Florilor 2020. În cazul unei promovări, fetele de la Crișul vor debuta „acasă”

  de Dan Lazăr | 11 iunie 2020, 3:43 PM | Chişineu Criş | Sport | Știri Arad

  0

  „U” Cluj-Napoca, Măgura Cisnădie sau HC Dunărea Brăila sunt echipele pe care ar putea să le întâlnească handbalistele de la Crișul Chișineu-Criș în cazul în care vor ocupa unul dintre primele trei locuri în barajul de promovare în Liga Națională, care va avea loc în această vară.

  În prima etapă, programată în 27 august, vor avea loc partidele: SCM Craiova – SCM Râmnicu Vâlcea, SCM Gloria Buzău – CSM Bucureşti, AHCM Slobozia – Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, HC Zalău – CS Minaur Baia Mare, Rapid Bucureşti – CSM Slatina, formaţia clasată pe locul 3 la turneul de promovare – „U” Cluj-Napoca, formaţia care a ocupat primul loc în turneul de promovare – Măgura Cisnădie şi echipa aflată pe locul 2 în turneul de promovare – HC Dunărea Brăila.

  CSU Neptun Constanța (locul 1 în seria B), HCF Piatra Neamț (locul 2 în seria A) şi Activ Prahova Ploiești (locul 2 în seria C) sunt adversarele handbalistelor de la Crișul Chișineu-Criș într-una din grupele barajului de promovare în Liga Națională. Turneu care va decide cele 3 echipe promovate va avea loc pe parcursul a cinci zile, cu opt echipe la start.

  Potrivit tragerii la sorţi a campionatului, desfăşurată joi la sediul FRH, turul se va încheia pe 10 ianuarie 2021, iar returul va debuta imediat, campionatul urmând să se încheie pe 23 mai.

  Liga Florilor MOL va avea 16 echipe la start. După sezonul regulat, echipele clasate pe locurile 16, 15, 14, 13 vor retrograda direct în Divizia A, iar echipele clasate pe locurile 11 şi 12 vor susţine jocuri de baraj cu ocupantele locurilor locurilor 3 şi 4 ale turneului de promovare din liga secundă.

  De remarcat că „acasă” pentru arădencele de pe Crișul Alb înseamnă Sala Sporturilor „Victoria” din Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.