sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  S-au smintit! Încă o dovadă că UTA nu are parte de niciun respect la FRF sau la televiziuni

  de Lucian Dănilă | 23 mai 2023, 6:04 PM | Recomandările editorilor | Sport

  2

  UTA e văzut ca un club mic. Mic spre foarte mic… O dovedește și acest joc de-a programările pe care îl fac televiziunile în complicitate cu cei de la FRF atunci când vine vorba despre barajul pentru menținerea în Liga 1 contra Gloriei Buzău.

  Programat inițial pentru sâmbătă 27 mai de la ora 20.30, jocul tur dintre Gloria Buzău și UTA a fost reprogramat pentru duminică de la ora 14:00, totul pentru a le face pe plac celor de la FCSB și Rapid. Problema nu ar chiar atât de mare dacă nu s-ar juca la aceeași oră finala Ligii de Tineret dintre UTA și CS Universitatea Craiova, partidă care se dispută la Târgoviște și la care ar fi dorit să asiste mulți suporteri ai Bătrânei Doamne.

  Dar cui credeți că îi pasă? S-a călcat peste orice pentru a pune meciul FCSB – Rapid, meci care nu mai are nicio însemnătate pentru clasamentul din play-off, sâmbătă de la ora 20.30.

  Nu e bătut în cuie nici returul barajului. Programat inițial pentru ziua de luni 5 iunie, acesta se pare că se va disputa în cele din urmă duminică 4 iunie de la ora 21:00.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Aham. Toată lumea de la București este îngrozită de un club care atunci când este in prima ligă se târăște prin coada clasamentului.
   De treizeci și ceva de ani numa’ asta aud cum cineva de la București vrea răul acestui club.

   Mai reveniți-vă frate. Sunteți oameni în toată firea.

   --2 voturi
   +1
   -1
  2. Doktor Valentin ȘI DOKTOR ROBERTA

   BUNĂ. ZIUA.
   NU TOATĂ LUMEA ȘTIE CĂ CEI DE LA CONDUCEREA FEDEREȚIEI ROMĂNE DE FOTBAL SUNT RĂU INTENȚIONAȚI CU ECHIPELE DIN AFARA BUCUREȘTIULUI ȘI AȘA ZISELE ECHIPE MICI SUNT DEZANTAJATE .
   NIMENI NU I-A O ATITUDINE FAȚĂ DE COMPORTAMENTUL ȘI ATITUDINEA CELOR DIN CONDUCEREA FEDEREȚIEI.
   RUȘINE DOMNIILOR CONDUCĂTORI [ FRF ]
   ACEST CLUB MINUNAT ȘI DE MARE TRADIȚIE ESTE UNA DINTRE CELE MAI IUBITE ECHIPE DE MARE TRADIȚIE A ȚĂRI NOASTRE FRUMOASE „””””” ROMÂNIA „””””””.
   CLUBUL UTA ARAD VA CĂȘTIGA BARAJUL CU GLORIA BUZĂU ȘI VA RĂMĂNE CU SIGURANȚĂ ÎN „””LIGA 1″””.
   BĂTAIA DE JOC A FEDEREȚIEI ROMĂNE DE FOTBAL SE VA TERMINA ODATĂ ȘI-O DATĂ.
   PREA ÎNȚELEPTUL ȘI LUMINATUL DOMN BURLRANU ÎȘI VA D-A SEAMA CĂ EL TREBUIE. SĂ FIE INPARȚIAL ÎN ACEASTĂ. ECUAȚIE . SUCCES. UTA ARAD!!!! HAI UTA .
   SUPORTERI ADEVĂRAȚI A-I ECHIPEI UTA ARAD VOR SUSȚINE ECHIPA .
   DUBLA CU GLORIA BUZĂU VA RĂMĂNE ÎN ISTORIA CLUBUL UTA ȘI A ȚĂRI ÎNTREGI. ,DEOARECE ECHIPA UTA VA CĂȘTIGA ȘI VA RĂMĂNE ÎN. ,,[ „”” LIGA 1″” ] .
   CU SIGURANȚĂ ACEST LUCRU SE VA ÎNTĂMPLA.
   DUMNEZEU SĂ BINECUVINTEZE ECHIPA UTA.
   DUMNEZEU SĂ BINECUVINTEZE POPORUL ROMÂN…….. SUCCES UTA ARAD.
   DOAMNE AJUTĂ!!!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.