S-au îmbrăcat ca în „Războiul stelelor” și au încercat să treacă frontiera! Toți arătau precum Chewbacca

  de - | 20 august 2022, 3:36 PM | Internaţional

  0

  Polițiștii americani de frontieră din New Mexico au reţinut trei imigranţi ilegali care erau deghizaţi în personajul Chewbacca din Războiul stelelor în timp ce încercau să treacă frontiera fără să fie depistați de către autorități, scrie hotbews.ro.

  Gloria Chavez, şefa Patrulei de Frontieră în sectorul El Paso, a postat pe pagina sa de Twitter trei fotografii cu bărbaţii acoperiţi cu veşminte cunoscute drept „costume ghillie”, care folosesc fibre lungi sau frunze pentru camuflaj.

  „Persoanele care intră ilegal în Statele Unite recurg adesea la tactici extraordinare pentru a evita să fie descoperiţi şi arestaţi”, a scris Chavez în mesajul care însoţeşte fotografiile.

  Totodată, ea i-a felicitat pe agenţii din sectorul El Paso şi din Santa Teresa „pentru interceptarea celor trei migranţi care foloseau costume de camuflaj pentru a se confunda cu zona deşertică din sudul New Mexico”.

  Între octombrie 2021, când a început anul fiscal 2022, şi iulie, Patrula de Frontieră a reţinut peste 2,2 milioane de migranţi ilegali în sudul şi sud-vestul ţării.

  Majoritatea migranţilor ilegali provin din Mexic, Honduras, Salvador şi Guatemala, notează hotnews.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.