S-au făcut scrum la Cicir!

  de Special Arad | 30 octombrie 2018, 1:13 PM | Știri Arad

  0

  Trei camioane aflate într-o parcare din localitatea Cicir s-au făcut scrum. Pompierii Deașamentului Arad au intervenit la incendiu și au reușit stingerea incendiului după aproximativ o oră.

  „În această dimineață în jurul orei 3, Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit în localitatea Cicir pentru stingerea unui incendiu la două camioane parcate. Au fost deplasate două autospeciale de stingere cu apa și spumă și opt pompieri. La momentul sosirii ardeau generalizat, violent, trei camioane toate parcate unul lângă celalalt la mică distanță și cu posibilitate de propagare la alte camioane.

  S-a acționat pentru stingere aproximativ o oră. Cauza probabilă a incendiului, defecțiune electrică. Amploarea incendiului a fost favorizată de anunțul târziu al acestuia. Parcarea nu beneficia de pază sau camere de supraveghere. Incendiul a fost anunțat în momentul în care două din cele trei camioane ardeau generalizat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, Gigi Pleșca.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.