sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  S-au dus la scăldat să scape de căldură, dar au rămas fără permisele de conducere. Acțiune a polițiștilor arădeni în zona lacului Ghioroc

  de - | 27 iunie 2021, 4:40 PM | Știri Arad

  0

  În seara zilei de 26 iunie a.c., a avut loc o acțiune de amploare a polițiștilor arădeni în zona de agrement a lacului din localitatea Ghioroc pentru menținerea ordinii și siguranței publice, respectarea măsurilor privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 de către operatorii economici precum și pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

  Astfel, în intervalul orar 19:00 – 00:00, au acționat în sistem integrat polițiști de la Serviciul de Ordine Publică, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice, Serviciul Rutier, luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul Poliției Orașului Lipova.

  În urma activității au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, 12 dintre acestea în baza OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 4 în baza OG 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, în valoare totală de 6090 de lei.

  De asemenea, au fost reținute 3 permise de conducere pentru conducerea sub influența alcoolului, a fost reținut un certificat de înmatriculare și au fost legitimate 10 persoane.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.