duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  S-au anulat întrecerile din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Aradul urma să găzduiască două finale, la pentatlon și fotbal băieți – primar

  de Dan Lazăr | 13 aprilie 2020, 2:10 PM | Coronavirus | Sport

  0

  Ministrul Educaţiei Monica Anisie a declarat că a emis un ordin de ministru prin care a anulat simulările evaluărilor naţionale, evaluările pentru clasele a II-a IV şi a VI-a şi olimpiadele naţionale. Astfel, în premieră, Olimpiada Națională a Sportului Școlar (ONSȘ) nu își va desemna campionii.

  În ceea ce privește situația în care se aflau competițiile sportive școlare din județul nostru, înainte de întreruperea cursurilor, majoritatea disciplinelor sportive aveau încheiată faza județeană, excepție făcând: crosul, oina, s-rugby, tag-rugby, voleiul liceal și fotbalul la nivel gimnazial și primar. În ceea ce privește fazele regionale din zona de vest s-au desfășurat doar la baschet liceu – băieți și handbal – liceu, fete și băieți.

  Inspectoratul Școlar Județean Arad (inspector școlar prof. Rodica Lucian) urma să organizeze, conform programării, două etape finale, la pentatlon liceu (24-26 aprilie – stadion „Gloria”) și fotbal băieți – ciclul primar (15-17 mai, la Izvorani). De asemenea, la Arad trebuiau să se desfășoare șase etape zonale, la: baschet gimnaziu – băieți, oină gimnaziu și liceu – fete și băieți, tetratlon – gimnaziu, pentatlon – liceu și baschet fete – liceu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.