S-a trezit cu chiloții în… pom! De ce a fost umilit?

  de Special Arad | 16 martie 2015, 8:50 PM | Monden

  0

  Un tânăr din Timișoara a călcat strâmb în relația de cuplu și a fost pedepsit aspru de cea care i-a fost iubită. După mai mulți ani împreună, tânărul a găsit că dă bine să mai încerce și prin altă parte…

  Iubita sa a aflat de escapada sa și a luat o măsură radicală: l-a părăsit dar nu înainte de a-i arunca toată lenjeria intimă pe care o avea în dulap pe geamul de la apartamentul în care locuiau.

  Astfel, pomul din împrejurimi a fost „împodobit” cu chiloții de toate culorile ale tânărului bănățean, scrie romaniatv.net.

  FOTO: ROMÂNIATV.NET

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.